Bezm-i Alem Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Toplantısı
Haberler
Bezm-i Alem Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Toplantısı

Erkek Cinsel ve Üreme Sağlığı alan ile ilgilenen Androloji Bilimindeki gelişmeler, son yıllarda baş döndürücü hızda ilerliyor. Özellikle sertleşme bozukluğu (erektil disfonksiyon) ve erken boşalma (prematür ejakülasyon) tedavisi alanında üretilen yeni tedaviler, bu hastalıkların yaşam kalitesi üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmayı amaçlıyor.

Rejeneratif sağlık alanında kök hücre tedavileri her geçen gün daha çok popüler hale geliyor. Kemik iliğinden veya yağ dokusundan temin edilen kök hücreler işlevi bozulan doku veya organa enjekte edildiğinde, salgıladıkları büyüme faktörleriyle yapısal ve fonksiyonel iyileşme sağlıyor. Bununla beraber enerji bazlı şok dalga tedavileri de, aynı kök hücreler gibi dokuların iyileştirici maddeler salgılamasına ve kendini iyileştirmesine olanak veriyor.

 

İşte bu tedavilere ilişkin klinik araştırmaları ve bu araştırmalar dikkate alınarak hazırlanana üroloji kılavuzlarını Bezm-i Alem Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında görev yapan meslektaşlarımızla paylaşma olanağı bulduk. Bu başarılı ekibe nazik davetleri için şükranlarımı sunarım.

 
İletişime Geç